Ralph de Jong samen met drie muzikanten een tweetal concerten in De Amer.

AMEN - Op zaterdag 2 maart geeft Ralph de Jong samen met drie muzikanten een tweetal concerten in De Amer. De concerten beginnen om 14.00 en 20.00 uur. Ralph de Jongh is al bijna twee decennia een vaste, en graag geziene artiest in De Amer. Ooit ontdekt door Harry -Cuby-Muskeee heeft hij zijn sporen in de blues scene zeker verdiend. Hij weet zich inmiddels verzekerd van een grote en trouwe groep liefhebbers. Met zijn expressieve en dynamische optredens weet hij steeds opnieuw te boeien en laat hij vaak terplekke nieuwe muziek ontstaan in een pure bluestraditie.

Ralph de Jongh is al bijna twee decennia een vaste, en graag geziene artiest in De Amer. Ooit ontdekt door Harry ‘Cuby’ Muskeee heeft hij zijn sporen in de blues scene zeker verdiend. Hij weet zich inmiddels verzekerd van een grote en trouwe groep liefhebbers. Met zijn expressieve en dynamische optredens weet hij steeds opnieuw te boeien en laat hij vaak terplekke nieuwe muziek ontstaan in een pure bluestraditie.

Vaak kwam Ralph al voor soloconcerten naar De Amer. Nu neem hij ’s middags de veelzijdige multi-instrumentalisten Arend Bouwmeester en Joost Verbraak mee. Zij bespelen diverse blaas- en percussie instrumenten. ’s Avonds speelt Ralph samen met Tim Birkenholz en ligt de muzikale nadruk meer op gitaarbegeleiding. Samen gaven ze al menig prachtig concert.

Reserveren kan via: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren

Voor de agenda

Zaterdag 2 maart 2024
Ralph de Jongh & supoort
Cultureel Café De Amer in Amen
Aanvang 14.00 en: 20.00 uur
Entree: € 25,00 incl. 2 consumpties

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda