Muziek-Verteltheater Greppel in ‘De Huiskamer’ Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - Muziek-Verteltheater Greppel op zondag 24 maart, 14.00 uur in - De Huiskamer - Nieuw Amsterdam. En Toen Thuis. De mens is gek tot het tegendeel bewezen is. Ben komt thuis na een moedig besluit: hij heeft ontslag genomen. Na een periode van opluchting en vrijheid rijzen de grote levensvragen op.

Zijn gedachtestroom vertrekt vanuit verbazing over het universum, struikelt over een leeg pak cornflakes en komt terecht bij de kwantumfysica. Ontdekt hij iets in het leven, of verliest hij juist zijn grip erop? Wordt hij gek? Of komt hij eindelijk thuis? Vanuit een ietwat vervreemdende woonkamer biedt acteur Lard Adrian doorkijkjes naar de magie van het leven. Met zijn gepassioneerde muziek beroert Oleg Fateev de binnenwereld van Lard en het publiek. Een intieme voorstelling over de grote vragen des levens.

De voorstelling vertelt een mooi verhaal over alledaagse én existentiële vertwijfeling. Een warme, herkenbare en troostrijke ervaring! Het raakt, is actueel en daarbij ook confronterend. Dat alles ondersteund door prachtige muziek. Meer info: https://tggreppel.nl

Adres: Dommersweg 32 te Nieuw Amsterdam. Kaarten mail naar: hhfhemmen@hotmail.com of 06.44186492

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda