Inschrijving Cascaderun sluit binnenkort

Afbeelding

6 maart 2023

Online versie

Inschrijving gaat bijna sluiten

Afbeelding

(Toekomstige) deelnemers van de Hoogeveense Cascaderun opgelet: vergeet je niet in te schrijven! De inschrijving sluit binnenkort! Wil jij nog meedoen aan de 10 of 5 Engelse mijl, Unicef Kinderloop of de GigaG-Cascaderun? Schrijf je dan nu nog in op www.cascaderun.nl.

Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe partner Cascaderun

Afbeelding

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe en de Hoogeveense Cascaderun hebben de handen ineengeslagen om zich samen in te zetten voor kinderen uit gezinnen met financiële problemen. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe is vanaf nu maatschappelijk partner van de Hoogeveense Cascaderun. Zo willen beide partijen het mogelijk maken dat meer kinderen kunnen deelnemen aan sport en cultuur. Lees meer

Korting voor deelnemers bij Intersport Bol

Afbeelding

Omdat Intersport Bols trotse sponsor is van de Cascaderun organiseren zij speciaal voor alle deelnemers een Friends & Family Koopavond op donderdag 9 maart! Hier kunnen jij én je vrienden/familie bij hun winkel in Hoogeveen shoppen met wel 20% korting op de gehele collectie!

Een mooi moment om te profiteren, want de nieuwe hardloopcollectie is binnen en het mooie weer staat voor de deur. De hardloopspecialisten van Intersport Bols zijn aanwezig om je te adviseren én helpen je graag met een gratis uitgebreide 3D-voetanalyse, zodat je minder kans hebt op blessures!

Kom jij ook naar deze gezellige koopavond? Een hapje en drankje staan voor je klaar. De Friends & Family Koopavond is op donderdag 9 maart van 18:00 tot 21:00 uur.

Jouw inschrijving van Cascaderun 2023 is je toegang tot deze exclusieve koopavond: laat de bevestigingsmail zien in de winkel (tip: zoek in je e-mailapp naar "Bevestiging inschrijving Hoogeveense Cascaderun 2023").

Zondag weer een testloop

Afbeelding

Zondag 12 maart is er weer een Intersport Bols testloop! De 10 mijl vertrekt om 10:15 en de 5 mijl om 11:00. We vertrekken vanaf het gemeentehuis en lopen in verschillende groepen. Loop jij ook mee?

Hoogeveense Cascaderun zondag 16 april 2023 - www.cascaderun.nl -

Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Klik dan hier om je af te melden.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda