Doorkijkjes naar het diep

Op dinsdag 20 mei a.s. organiseren het Nationaal Park en Nationaal Landschap Drentsche Aa een excursie rond het beekdal van Schipborg. De excursie start om 19:00 uur op de parkeerplaats Kymmelsberg. De excursie staat in het teken van fotografeer en meer: Doorkijkjes naar het diep.

Vanaf de Kymmelsberg, stuifzandheuvel, genieten de deelnemers van het prachtige uitzicht op het beekdal van het Schipborgsche Diep. Deelnemers krijgen een indruk van dit natuurgebied en van de elementen van het beek- en esdorpenlandschap. De gids vertelt over de natuur, het landschap en over fotograferen.

De gidsen zijn amateurfotografen. Tijdens de excursie wordt op een aantal fotogenieke punten langs de route wat langer stilgestaan en is er tijd om deze doorkijkjes te fotograferen en fototips uit te wisselen met elkaar. De mooiste fotoplekken kunnen drassig zijn. Waterdichte wandelschoenen worden aanbevolen. Na afloop van de wandeling wordt een vrijwillige bijdrage voor het Drentsche Aa gebiedsfonds gevraagd. Honden worden niet toegelaten tijdens deze wandeling.


Datum: Dinsdag 20 mei
Startplaats: Parkeerplaats Kymmelsberg, Schipborg
Starttijd: 19:00 uur

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda