2e editie Skoolchoizz druk bezocht

EMMEN - Woensdag 29 oktober werd in het Hampshire Hotel in Emmen voor de tweede keer Skoolchoizz georganiseerd. Skoolchoizz is een informatiemarkt over het voortgezet onderwijs, speciaal voor leerlingen in groep 8 van de basisschool en hun ouders/verzorgers. De informatiemarkt werd door ruim 1200 basisschoolleerlingen bezocht en dat is een record!


Het evenement is een gezamenlijk initiatief van de scholen voor het voortgezet onderwijs in Emmen en omstreken: Carmelcollege Emmen, Esdal College, Hondsrug College en Terra VO.

Eerste kennismaking
Voor een groot aantal bezoekers was Skoolchoizz de eerste kennismaking met het voortgezet onderwijs. Iedere school had een stand waar de bezoekers meer informatie konden krijgen over de school en de verschillende opleidingsrichtingen. Terwijl de basisschoolleerlingen meededen aan leuke activiteiten, hadden de ouders de gelegenheid om eens rustig in gesprek te gaan met de leerlingen en docenten van de school. Ze konden hen werkelijk alles vragen wat ze maar wilden weten. Er heerste een prettige sfeer op het evenement en de scholen kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Prijswinnaars
De toekomstige brugklassers die SkoolChoizz hebben bezocht, hebben bij de uitgang een kaart kunnen inleveren waarmee ze kans maakten op een van de vijf hippe 'Skooltassen'. Binnenkort worden de gelukkige winnaars bekend gemaakt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda