Gezellige diners op het Carmelcollege Emmen

EMMEN - Dinsdag 3 april hebben leerlingen van het Vmbo, richting Technologie & Dienstverlening van het Carmelcollege Emmen een drie-gangen-diner op school bereid en geserveerd. Dit hebben zij in het kader van hun praktijkexamen koken gedaan. De leerlingen werkten een menukaart uit, zorgden voor de juiste producten, kookten en bedienden de gasten.


De gastenlijst bestond uit docenten van het Carmelcollege, maar ook journalisten van de regionale media waren uitgenodigd. Eerder al had een andere groep leerlingen voor hun praktijkexamen gekookt voor leerkrachten en directie van basisscholen.  De diners waren erg gezellig en de leerlingen deden uitstekend hun best om alle gasten het naar hun zin te maken. Menig restaurant kan nog iets leren van de deze jonge professionals.  


Brede profielen
De richting Technologie & Dienstverlening is één van de vier uitstroomprofielen van het Vmbo op het Carmelcollege Emmen. De insteek van deze profielen is dat een leerling niet meteen vanaf het derde leerjaar een definitieve sector hoeft te kiezen, maar dat ze zich eerst nog breed kunnen oriënteren. En de profielen vinden een prima aansluiting op de verschillende vervolgopleidingen! Andere profielen zijn: Technologie & Commercie, Dienstverlening & Commercie en Sport, Dienstverlening & Veiligheid. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda