Inspirerende avond met Marjolein Moorman in Hoogeveen

HOOGEVEEN - Ongelijk investeren voor gelijke kansen-. Het was de rode draad in een vol -Het Podium- in Hoogeveen waar Marjolein Moorman te gast was bij het politieke cafe van de plaatselijke PvdA. Veel mensen waren, ondanks de code oranje die was afgegeven, afgereisd naar Hoogeveen. En zij troffen een Marjolein Moorman die op dreef was en de zaal volop inspireerde. -Wat we zelf hebben gecreeerd kunnen we ook zelf aanpakken. Ik wil dat er voor de kinderen in de stad gelijke kansen zijn. Daar doe ik het voor!-


Moorman, PvdA-wethouder in Amsterdam, ging in gesprek met de Hoogeveense PvdA-wethouder Mark Tuit. Samen knokken zij voor kansengelijkheid en talentherkenning voor elk kind. Ze spraken op het podium af om bondgenoten te worden in deze strijd en Moorman nodige Tuit en zijn team van ‘Jong Hoogeveen’ uit voor een bezoek aan Amsterdam.

Daarna kreeg de zaal uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. En dat gebeurde volop.

Met het politieke café is een oude traditie nieuw leven ingeblazen. De PvdA-Hoogeveen gaat, net als in het verleden, met enige regelmaat weer inspirerende gasten naar Hoogeveen halen. De lat ligt hoog na het zeer geslaagde en inspirerende bezoek van Marjolein Moorman aan Hoogeveen.


(Foto's Pvda Hoogeveen)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda