Directeur Prolander benoemd per 1 januari 2016

ASSEN - Evelien van Everdingen wordt per 1 januari 2016 de directeur van Prolander. Ze is nu nog actief als manager Grondzaken en Stedelijke Strategie bij de Dienst Stedelijke Ontwikkeling Almere. Van Everdingen (1969) was onder meer werkzaam in de advocatuur, was secretaris van de geschillencommissie van het Koninklijk Instituut voor Ingenieurs en werkte voor verschillende gemeenten. Van Everdingen: "In mijn nieuwe functie als directeur bij Prolander komt mijn interesse voor het landelijk gebied en de ervaring die ik de afgelopen jaren in diverse functies heb opgedaan mooi samen. Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met de medewerkers van Prolander het landelijk gebied van Drenthe en Groningen verder te ontwikkelen en nog mooier en sterker te maken.”


Prolander is de uitvoeringsorganisatie voor het landelijk gebied van de provincies Drenthe en Groningen. Prolander vertaalt provinciaal beleid naar concrete plannen en zorgt ervoor dat deze plannen worden uitgevoerd.

De taken van Prolander werden voorheen uitgevoerd door de Dienst Landelijk Gebied (DLG), onderdeel van het ministerie van Economische Zaken. In verband met de opheffing van DLG per 1 maart 2015 zijn de taken voor de provincies Drenthe en Groningen ondergebracht bij de nieuwe uitvoeringsorganisatie Prolander.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda