Slotbijeenkomst succesvolle derde Exportcarrousel Drenthe

ASSEN - Noord-Nederland heeft veel innovatieve bedrijven die nog niet exporteren. Om hen daarbij te ondersteunen is de zogeheten Exportcarrousel ontwikkeld.

Het afgelopen half jaar werkten acht bedrijven samen met internationale studenten en docenten van de Stenden Hogeschool samen aan een exportplan om nieuwe afzetmarkten in het buitenland te vinden. Donderdag 26 januari wordt deze derde Drentse Exportcarrousel feestelijk afgesloten door gedeputeerde Henk Brink.

Tijdens de slotbijeenkomst zullen de studenten de exportplannen presenteren in videopitches en wordt het beste plan door gedeputeerde Henk Brink bekroond. De Exportcarrousel maakt onderdeel uit van het TOP-programma Drenthe, een actieprogramma voor innovatieve kansrijke starters en MKB in Drenthe. Op initiatief van noordelijke ondernemers heeft de Kamer van Koophandel, in samenwerking met hogescholen, provincies, WTC en exportclubs de Exportcarrousel ontwikkeld.

Programma
15:00 uur: Welkom door Han Smidt, Kamer van Koophandel Noord-Nederland Inleiding door gedeputeerde Henk Brink
15:15 uur: Videopitches van 4 groepen studenten
15:30 uur: Workshop (door studenten)
16:00 uur: Videopitches van 4 groepen studenten
16:20 uur: Bekendmaking beste plan door Janika Horvath, directeur dienstverlening Kamer van Koophandel Aansluitend presentatie door winnende groep
16:45 uur: Afsluiting Vertegenwoordigers van de media zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Adres: Provinciehuis, Westerbrink 1, Assen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda