Wederom Sinthuis in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Na het overweldigende succes van het drukbezochte Sinthuis in Klazienaveen 2015, is de organisatie alweer druk in de weer met de voorbereidingen, maar vooral met het zoeken naar een nieuw onderkomen. Dit moest wel gezien de drukte die het de vorige editie opleverde. Daarnaast is het een tijdrovende en organisatorische operatie om het Kinderdagverblijf 'De Wiebelboot' in Klazienaveen, 2 weekenden om te bouwen van KDV tot Sinthuis en visa versa.


De knusheid van het Sinthuis in Klazienaveen werd overal op social media geprezen, vandaar dat de organisatie naar een goed alternatief zocht. Na meerdere panden te hebben bezocht, kan het Sinthuis de komende jaren vooruit in het Wijkcentrum De Noorderbreedte aan de Meteoor 3 in centrum Klazienaveen. “De ligging, de indeling en de vele parkeergelegenheden rondom het pand, waren doorslaggevend voor ons, om hier de komende jaren verder te borduren aan dit stukje cultureel erfgoed” aldus een trotse Dennis Lippold van het Sinthuis. “Het gebouw heeft alles om het Sinthuis in goede banen te leiden, om zo de kids uit de gehele regio een geweldige dag te laten beleven.

De deuren van het Sinthuis zullen geopend zijn op zaterdag 19, zondag 20, zaterdag 26 en zondag 29 november, van 13:00 tot 17:00 uur. De kinderen zullen wederom leuke activiteiten gaan beleven met als absoluut hoogtepunt: een heuse ‘meet & greet’ met Sinterklaas zelf.

Het Sinthuis wordt helaas niet financieel ondersteund en is dus afhankelijk van sponsors en vrijwilligers. Een ieder die zich geroepen voelt om te helpen als sponsor, vrijwilliger of Piet kan zich melden via de website: www.sinthuisklazienaveen.nl of bij de dames Rieky Wubkes en Evelien Buist, van het kinderdagverblijf: “De Wiebelboot”, te bereiken op 0638549001

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda