Bargeres probleemloos langs laagvlieger Muntendam

EMMEN - Het was zaterdagmiddag op sportpark De Brinkenhalte in Bargeres prijsschieten in de zaterdag 5e klasse F tussen Bargeres en Muntendam. De mannen van trainer Geert Aalderink gingen er vanaf het begin vol tegen aan en wonnen na een 6-0 ruststand uiteindelijk met 8-1. Vooral Casper Dorgelo was deze middag heel attent, want nadat hij in de 5e minuut de 1-0 scoorde wist hij binnen vijf minuten de stand naar 3-0 te tillen.

Het werd daarna een wedstrijd met eenrichtingsverkeer naar het doel van Muntendam. In de 15 minuut wist Marciano Hummel na een overtreding binnen de zestien op Casper Dorgelo, vanaf de stip de 4-0 te scoren. Een machteloos Muntendam had totaal geen weerwoord en moest toezien hoe Rob de Graaff even later simpel de 5-0 scoorde en Casper Dorgelo met zijn vierde treffer van de middag op slag van rust voor een 6-0 ruststand zorgde.

In de rust bracht trainer Geert Aalderink een aantal nieuwe jongens in waardoor het even weer zoeken was, maar na een kwartiertje was het Jordy de Vries die de stand van 7-0 tilde. Daarna liet Bargeres de teugels even vieren en mocht Muntendam nog de eretreffer maken. 7-1. Het slotakkoord was wel weer voor Bargeres, want met zijn tweede treffer bepaalde Jordy de Vries de eindstand op 8-1. Geert Aalderink: ,,Een mooie overwinning, maar die moet dan wel een vervolg krijgen als wij komende zaterdag naar het op de tweede plaats staande SC Scheemda moeten. Bij winst doen wij goede zaken en bij verlies haken wij een beetje af.”