NWVV pakt weer drie belangrijke punten

WINSCHOTEN - In de Zaterdag 5e klasse F wist NWVV uit Nieuw Weerdinge de uitwedstrijd tegen BATO met een 2-1 overwinning naar huis te halen. De mannen van trainer Johan Hollen, die door de met 5-1 gewonnen midweekse wedstrijd tegen ZNC in de woningnood zaten, begonnen rustig aan de wedstrijd en kwamen in de 25e minuut op een 1-0 voorsprong via een mooie treffer van Mark Kok. 0-1.

Terwijl de thuisclub probeerde die achterstand weg te werken, was het NWVV dat de bovenliggende partij werd en dat ook in een doelpunt wist uit te drukken. Na iets meer dan een half uur was het Jasper Jansen die voor de 0-2 zorgde en NWVV duidelijk voor de winst kon gaan. Na de thee die werd bereikt met deze 0-2 stand was het zaak voor NWVV om goed gecontroleerd te blijven spelen.

Toch werd het nog even spannend toen de thuisclub via Roy Zweep rond de 70e minuut de aansluiting wist te maken. 1-2. NWVV liet zich echter niet van de wijs brengen en wist uiteindelijk deze 1-2 stand over de negentig minuten heen te spelen en uiteindelijk met de drie punten in de tas de terugreis naar Nieuw Weerdinge konden maken.