FC Klazienaveen wint inhaalduel tegen BSVV

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 3e klasse D moest FC Klazienaveen dinsdagavond op sportpark De Planeet de inhaalwedstrijd tegen BSVV spelen. En deze wedstrijd leverde drie punten op voor de mannen van trainer Patrick Beek. De Klazienaveners kwamen op voorsprong door Melroy Hemme.1-0. BSVV kwam via Robin Timmer vlak na rust terug tot 1-1, maar Patrick Bloemberg wist in de 87e minuut de 2-1 eindstand binnen te werken.

FC Klazienaveen klom door deze overwinning over Hoogeveen heen naar de derde plaats en bleef in het spoor van ZZVV dat met drie punten meer op de tweede plaats staat achter Nieuwleusen dat met tien punten voorsprong aardig op weg is om het kampioenschap binnen te halen. Aanstaande zaterdag staat voor FC Klazienaveen de uitwedstrijd tegen naaste concurrent Hoogeveen op het programma