Drenthina komt na achterstand goed terug

EMMEN – De inhaalwedstrijd van Drenthina tegen The Knickerbockers in de zaterdag 2e klasse J eindigde dinsdagavond in ene 2-2 gelijkspel. Daar zag het aanvankelijk niet uit op sportpark ,,De Oude Ros” want de gasten uit Groningen stonden na 45 minuten voetbal op een 0-2 voorsprong. In de 6e minuut was het Laurens Stellingwerff die The Knickerbockers via een strafschop op 0-1 wist te zetten.

Drenthina had daar niet direct een antwoord op en kreeg zelfs na iets meer dan een half uur ook nog de 0-2 om de oren. Met die stand bij de rust moet Drenthina trainer Peter Timmer zal ongetwijfeld zijn manschappen wel even flink hebben toegesproken. De groenwitten kwamen zeer gemotiveerd uit de kleedkamer en binnen vijf minuten wist Thom Alders de aansluitingstreffer te scoren. 1-2 en de Emmenaren wisten twee minuten later ook nog de gelijkmaker op het scorebord te zetten via een doelpunt van Jan Willem Gelijnse. Na de 2-2 probeerde Drenthina ook nog de volle winst te pakken, maar dat zat er helaas niet in en eindigde deze wedstrijd in ene 2-2 gelijkspel.