Almere City moet nog drie keer knallen

ALMERE - Almere City FC moest op Stille Zaterdag buigen voor NAC Breda en is nu afhankelijk van Roda JC in de strijd om de vierde en laatste periode. De Limburgers staan twee punten voor op de ploeg van Alex Pastoor, maar zijn aankomende vrijdag te gast op het potentiële kampioenschapsfeest van FC Emmen. Almere City FC moet zelf de klus klaren bij TOP Oss.

Bekijk in uw browser

Tickets

Nog drie keer knallen voor Almere City FC

Almere City FC moest op Stille Zaterdag buigen voor NAC Breda en is nu afhankelijk van Roda JC in de strijd om de vierde en laatste periode. De Limburgers staan twee punten voor op de ploeg van Alex Pastoor, maar zijn aankomende vrijdag te gast op het potentiële kampioenschapsfeest van FC Emmen. Almere City FC moet zelf de klus klaren bij TOP Oss.

De competitie stevent af op haar spannende eindfase. Na de uitwedstrijden tegen TOP Oss en ADO Den Haag volgt nog één bijzondere thuiswedstrijd. Op 6 mei mogen seizoenkaarthouders een extra vriend meenemen en belooft het een gezellige en retespannende ontknoping van het seizoen te worden. Die ontknoping wil je niet missen! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €13!

Keuken Kampioen

Een kitchen warming met spelers

Almere City FC werkt samen met Keuken Kampioen voor al onze supporters Ben je op zoek naar een keuken? Dan krijg je bij aankoop van een keuken via de club veel extraatjes, waaronder twee seizoenkaarten en een gesigneerd wedstrijdshirt. Bovendien krijg je een Bora inductiekookplaat cadeau als je voor 15 mei bestelt.

Uit naar TOP Oss

Next up: uit naar Oss

Na Pasen gaat Almere City FC opnieuw de bus in. De ploeg reist dan af naar TOP Oss, waar al eerder in de geschiedenis een periodetitel werd opgehaald. De bus- en autotickets zijn nu te koop.

Tickets Jong AZ

Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven dat je interesse hebt in e-mails van Almere City. Klik op e-mailvoorkeuren om je voorkeuren te wijzigen en/of af te melden voor deze nieuwsbrief.

Wil je er zeker van zijn dat je geen e-mails van Almere City mist? Voeg dan ons e-mailadres (info@nieuwsbrief.almerecity.nl) toe aan je adresboek en aan de lijst met veilige afzenders.

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

Follow us on Twitter

Follow us on Instagram

VRAGEN OF OPMERKINGEN?
info@almerecity.nl | www.almerecity.nl

Webversie | Voorkeuren & Uitschrijven | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda