Bargeres uiteindelijk simpel langs Erica’86

ERICA - Via een 1-2 ruststand won Bargeres zaterdagmiddag de uitwedstrijd op Erica tegen Ericaâ??86 uiteindelijk met 4-1. Het begon allemaal zeer voortvarend voor Ericaâ??â??86. Joop van Veen wist al in het begin deze wedstrijd in de zaterdag 5e klasse F de score te openen. 1-0. Het antwoord van Bargeres volgde daarna wel snel met een doelpunt van Marciano Hummel. 1-1.

Bargeres bleef daarna druk houden en dat leverde na een half uur de 2-1 voorsprong op via Jelmer ten Cate. Bargeres trainer Geert Aalderink zal ongetwijfeld in de rust wel even hebben aangegeven dat Erica’86 zich zeker nog niet bij een nederlaag zal neerleggen. Bargeres begreep dat goed en binnen vijf minuten na de hervatting wist Gilles Kalter de wedstrijd eigenlijk wel in het slot te zetten door de 1-3 te scoren. de thuisclub kon daarna niet echt meer potten breken en moest ook nog toezien hoe Coen Tent een kwartier voor het tijd de eindstand op 1-4 bepaalde.