NWVV te sterk voor VVS Oostwold

OOSTWOLD – In de zaterdag 5e klasse D Is NWVV na afgelopen zaterdag met drie punten thuis gekomen na de uitwedstrijd tegen VVS Oostwold. Na een 0-2 ruststand wonnen de mannen van trainer Johan Hollen met 3-1. Voor NWVV scoorde Roy Super twee keer en de derde treffer wist Peter van Elten binnen te tikken.


NWVV begon goed aan de wedstrijd en kwam na een half uur spelen verdiend op een 1-0 voorsprong door Roy Super en was er een paar minuten later als de kippen bij om zijn ploeg op een 2-0 voorsprong te zetten. Met deze stand gingen de mannen een kwartier later ook aan de thee. Na de hervatting probeerde de thuisclub nog wel iets aan die achterstand te doen en dat leverde na een kwartiertje de aansluitingstreffer op via Sven Heikens.

NWVV bleef daarna de wedstrijd controleren en wist een kwartier voor tijd via Peter van Elten de voorsprong nog te vergroten. Na een handsbal binnen de zestien mocht hij vanaf de stip de 1-3 scoren en dat werd uiteindelijk ook de verdiende eindstand voor de Nieuw Weerdingers.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda