EHS’85 wint rommelige wedstrijd van Zwartemeerse Boys

ZWARTEMEER - Het voetbal was de eerste helft net zoals het veld in Zwartemeer. Niet om over naar huis te schrijven. Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd Zwartemeerse Boys- EHS’85 uiteindelijk met 2-3. Vanaf het begin gingen de ploegen gelijk op en waren er kansjes over en weer, maar voor rust werd er niet gescoord.

Na rust leek EHS’85 iets meer te gaan voetballen en via een combinatie met Andrej Alilovic gaf Richard Fuhler voor bij de tweede paal. De bal werd teruggelegd door Jeroen Smit en Daniek Camies kon in de 51e minuut verwoestend volleren in de verre hoek. 0-1.

Na de goal werd het weer een rommelige wedstrijd. Een kwartier na het eerste doelpunt werd Jeroen Smit de diepte ingestuurd. Hij omspeelde de uitgekomen keeper en kon de bal in het lege doel schuiven, al was dat vanuit een schier onmogelijke hoek. 0-2.

Maar een paar minuten later werd het lange halen snel thuis voetbal van Zwartemeerse Boys zo opeens beloond met een goal. De Schansker verdediging stond te gapen en het was zo maar 1-2. Het is dat Jeroen Smit bij de les was en vlak voor tijd de 3-1 maakte uit een voorzet van Richard Fuhler, die daarbij werkelijk getorpedeerd werd door een Zwartemeerse verdediger.

Die had vandaag geluk en mocht op het veld blijven staan. En net zoals de situatie vlak na de 0-2, stond EHS’85 na de 1-3 ook weer te slapen en werd het 2-3. Niet lang daarna floot scheidsrechter Slag voor het einde. De drie punten gingen mee naar Emmerschans. Volgende week speelt EHS’85 om 14:00 uur thuis tegen DSC’65.