NWVV pakt weer drie belangrijke punten

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 5e klasse F blijft NWVV ook na de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Sc Scheemda in de race voor het kampioenschap. De mannen van trainer Johan Hollen wisten deze 2-0 eindstand al voor de thee op het scorebord te zetten.

Vanaf het begin deed NWVV van hen mocht worden verwacht en dat was er voor knokken voor elke bal en duels winnen. Sc Scheemda kwam niet echt aan voetballen toe en dat leverde in de 20e minuut de 1-0 voorsprong voor NWVV. Na een hoekschop wist de bij de 2e paal staande Peter van Elten de bal binnen te werken. 1-0. Een klein kwartiertje later stond de uiteindelijk 2-0 al vroeg op het scorebord.

Na een scrimmage voor het SC Scheemda wist Mark Kok zijn voet als laatste onder de bal te zetten en de bal in het dak van het doel knalde. 2-0. Met deze voorsprong ging NWVV aan de 2e helft. Zonder nog iets weg te geven en het niet benutten van kansen, Roy Jagt verzuimde in enkele 1 op 1 situaties niet met een doelpunt te bekronen, bleef het wel spannend. Eindstand 2-0 en daarmee bleef NWVV in ieder geval nog in de race voor een eventuele nog te vergeven periodetitel.