FC Klazienaveen wint ook van Lutten

SLAGHAREN - FC Klazienaveen deed op sportpark De Kei in Slagharen wat het moest doen en dat was winnen van Lutten. Het werd 1-3, maar wel een eindstand die uiteindelijk gemakkelijk veel hoger had kunnen uitvallen als in de eerste helft het vizier bij de Klazienaveners wat scherper had gestaan.

Al na 10 minuten maakte Jesse Habing de 0-1. Vervolgens werd Lutten wel wat gevaarlijker maar geklungel in hun eigen achterhoede gaf Aaron Brinks de kans om simpel de 0-2 te maken niet liet liggen. Daarna kreeg FC Klazienaveen nog een aantal goede kansen om de score uit te breiden maar dat lukte alleen Jesse Habing nog vlak voor rust. Met de 0-3 stand in de rugtas werd het spel

in de 2e helft toch wel een stuk minder van FC Klazienaveen en waren er nauwelijks nog kansen tot een doelpunt. SC Lutten kreeg daardoor nog wel wat mogelijkheden om te voetballen en mocht zelfs vlak voor tijd nog te scoren en de eindstand uiteindelijk op 1-3 werd bepaald. De volgende wedstrijd FC Klazienaveen staat gepland voor dinsdagavond 10 mei om 19:30 uur op sportpark De Planeet tegen SVN'69 1.