Promotie voor Titan na 4-1 winst op Wijster zeker

WIJSTER- In de zondag 4e klasse D is het Titan na vier jaar eindelijk gelukt. Steeds goed meedoen en dan net op de valreep lukte het niet. Zondagmiddag was het eindelijk zover dat de mannen van trainer Martin Koppenol in en tegen Wijster na winst in de 1e periode een hele belangrijke prijs pakten.


Promotie naar de zondag 3e klasse en dag nadat het op zeer emotionele wijze afscheid had genomen van Jakob Zwiers, een Titan vrijwilliger in hart en nieren. Deze prijs zal zeker voor een deel aan hem worden opgedragen. De Roodwitten begonnen overigens niet hoopvol aan de wedstrijd op een zeer hobbelige grasmat in Wijster met als gevolg dat de roodwitten na iets meer dan een half op achterstand werden gezet door Ronald Ipema. 1-0.

Nog voor de thee was het Harmjan Moesker, het fenomeen bij Titan, dat met twee treffers voor een 1-2 voorsprong zorgde. Na de thee stelde Titan snel orde op zaken met de wetenschap dat Gasselternijveen op voorsprong stond tegen DVC’59. Jos Smidt draaide een balletje precies langs de doelman en langs binnenkant paal binnen schoot.

Uiteindelijk bepaalde Rick Hendriks na iets meer dan een uur met een listig balletje de eindstand op 1-4. Het feest kon samen met de bijna honderd supporters een beetje losbarsten, maar de krent op de taart zal Titan aanstaande zaterdag binnen moeten halen, als Gasselternijveen op bezoek komt.


Jos Smidt (op de achtergrond) kan juichen als hij ziet dat de bal precies in de verre hoek rolt
Harmjan Moesker, het fenomeen bij Titan, zal deze bal net niet halen, maar scoorde daarvoor wel twee keer waardoor de teller in deze competitie nu op 35 treffers staat.


Na het laatste fluitsignaal kan het eerste kleine feestje worden gevoerd bij Titan als na de degradatie na het seizoen 2015-2016 nu eindelijk weer de stap omhoog kan worden gezet..


De promotie is eindelijk behaald en Titan gaat nu nog voor het kampioenschap na een goed seizoen . Komende zondag kan Titan de naar DZOH vertrekkende trainer Martin Koppenol (staande links) volgende week nog een mooier afscheid bezorgen en dat is het kampioenschap.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda