NWVV blijft in het spoor van de koplopers

NIEUW WEERDINGE - Door de 3-0 overwinning op hekkensluiter Erica 86 is NWVV nog steeds in de race voor het kampioenschap, maar zeker voor een promotieplaats. Op eigen veld begonnen de mannen van trainer Johan Hollen goed aan de wedstrijd. Binnen vijf minuten was het Brian Tent die de score opende en Erica 86 duidelijk maakte dat er voor hen deze middag niet veel te winnen was.

Na een half uur was het Roy Super die het overwicht van NWVV met een tweede treffer wist uit te drukken. 2-0. Met deze voorsprong gingen de spelers uiteindelijk aan de thee. In de 2e helft speelde NWVV eigenlijk een matige wedstrijd maar scoorde nog wel. Een kwartier voor tijd kreeg Peter van Elten, net als in de voorgaande wedstrijden ook nu weer zijn kans en nu niet faalde om de 3-0 binnen te schieten.

Daarna kreeg NWVV nog een strafschop, maar Roy Super die topscoorder aller tijden is bij NWVV staat op 99 doelpunten. Het moment om de 100 vol te maken, kreeg hij vanaf de stip, maar verzuimde dit. Het bleef daardoor 3-0 en kijkend naar de kop van de ranglijst in deze klasse zien wij SETA op kop met 53 uit 21 wedstrijden. SC Scheemda staat 2e met 52 punten en NWVV volgt dan met 51 punten.

Op de laatste speeldag van deze competitie staat SETA – Sc Scheemda op het programma en dat kan voor NWVV, dat dan speelt tegen Muntendam, nog een belangrijke wedstrijd worden voor directe promotie.