Bargeres kan niet winnen van koploper

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F wist Bargeres in de thuiswedstrijd tegen koploper SETA niet voor een verrassing te zorgen, want de gasten uit Musselkanaal waren na een 1-2 ruststand met 2-4 te sterk voor de mannen van trainer Geert Aalderink.

Bargeres begon goed aan de wedstrijd, want in de 8e minuut wist Casper Dorgelo de score te open. 1-0. Een kwartier later kwam SETA met een antwoord via doelpunt van Noah Schuur in de 22e minuut (1-1) en Dylan de Wit bracht zijn ploeg in de 34e minuut op een 2-1 voorsprong. Dat werd ook de ruststand.

Na de thee begon Bargeres toch meer druk te zetten en het was Raymond de Groot die na iets meer dan een uur de stand gelijk wist te trekken. 2-2. Even later kwam Bargeres in overtal door een rode kaart bij SETA wegens natrappen, maar Bargeres wist daar geen gebruik van te maken.

SETA deed er een schepje bovenop en Denny Feiken wist uit twee hoekschoppen ongehinderd twee keer te scoren. In de 71e minuut tikte hij de bal binnen en in de 80e minuut torende hij bij een hoekschop boven alles en iedereen uit om de bal keihard binnen te koppen. 2-4 en dat werd ook de eindstand.