Zaterdag 4e klasse D vooral onderin nog spannend

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse D wisten zowel Sc Angelslo op eigen veld tegen WVV en SVBO (zat) de uitwedstrijd tegen SJS geen punten te pakken. SC Angelslo moest toezien hoe het door de gasten uit Stadskanaal na ongeveer een half uur via twee treffers van Matthijs Mollema, met 33 treffers topscoorder in deze klasse, op een 2-0 achterstand gezet. Mike Timmer en Tom van Aalst wisten in de 2e helft de voorsprong snel uit te bouwen en Fathi Smit bepaalde met twee treffers in het laatste kwartier de eindstand op 0-6.

Buurman SVBO (zat) net als Sc Angelslo net boven de degradatiestreep wist ook niet te winnen. De uitwedstrijd in Stadskanaal tegen SJS werd na een 3-0 ruststand met 4-1 verloren. Gerwin Heidema zette de geelzwarten al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 achterstand en halverwege de eerste helft was de wedstrijd eigenlijk al gelopen nadat Thom Boels de stand naar 2-0 tilde. Nog voor de thee stond de stand op 3-0 via Kay Rijkens. Nadat SVBO in de 2e helt nog even terugkwam via een doelpunt van Koen Klaasen, maar het was uiteindelijk in de laatste minuut Thom Boels die met zijn tweede doelpunt de eindstand op 4-1 bepaalde.