Slotfase nog spannend in de zaterdag 5e klasse F

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 5e klasse F is de spanning boven te snijden. Met nog één wedstrijd te gaan is Sc Scheemda na de 3-2 overwinning op ZNC, de nieuwe koploper doordat SETA met 3-2 onderuit ging bij Westerlee. NWVV uit Nieuw Weerdinge zit nu met een punt achterstand op het vinkentouw, nadat de mannen van trainer Johan Hollen de thuiswedstrijd tegen Harkstede met 5-2 wisten te winnen.

Bij rust stond NWVV op een 2-1 voorsprong door doelpunten van Roy Super en een strafschop van Peter van Elten. Dennis Eising zorgde voor de tegentreffer, Na de thee bracht Termo Niewold de ploegen in evenwicht (2-2), maar in de laatste 10 minuten maakte NWVV dan toch het verschil. Mark Kok zette zijn ploeg daarna op 3-2 en Jochem Seitzinger scoorde vlak daarna de 4-2.

Marko Mihalji bepaalde uiteindelijk de eindstand op 5-2. Komende zaterdag staan de belangrijkste wedstrijden SETA – Sc Scheemda en Muntendam – NWVV op de agenda. Dus nog heel veel spanning op de laatste speeldag in de strijd om het kampioenschap.