Zondag 3e klasse C nog bol van spanning op laatste speeldag

SCHOONEBEEK – In de zondag 3e klasse C moest SVV’04 toezien hoe HOC er via treffers van Jelle Siekman, Gertjan Spijker en Hans de Poel met een 3-0 overwinning van door gingen. SC Erica kwam niet verder dan 1-1 tegen Ter Apel’96. Het doelpunt van Kjeld Huls bleek niet voldoende om de drie punten in eigen huis te houden.


Voor Twedo scoorden zondagmiddag Iwan Immink (2x), Sander Boer, Dimitri Lazaridis en David Rabbers waarmee een 5-0 overwinning op Bellingwolde werd behaald. CEC, dat het volgende seizoen de overstap maakt naar het zaterdagvoetbal, deed nog goede zaken in de strijd om de degradatie te ontlopen. Westerwolde werd op sportpark De Runde met 3-2 afgetroefd. Leon Harms, Michel Kingma en Dylan Snijders scoorden voor CEC terwijl de tegentreffers van de voet van Rene van der Laan en Arjen Heidekamp kwamen.

Musselkanaal is al kampioen, maar HOC met 49 punten, Twedo met 48 punten en Sellingen met 46 punten gaan strijden om plaats twee en drie terwijl deze drie samen met Sc Erica ook nog in de race zijn voor de 2e periodetitel. Sellingen met 23 punten, HOC en Sc Erica met 22 punten (ook doelsaldo nu nog gelijk) en Twedo met 21 punten. Onderin gaat het om handhaving, herkansing en degradatie. CEC met 19 punten, SPW en Weerdinge met 17 punten terwijl Bellingwolde al gedegradeerd is. De nog belangrijke wedstrijden op laatste speeldag zijn bovenin voor de vervangende periodetitels Bellingwolde–Sellingen, Gieten–Sc Erica en HOC–CEC en onderin is de wedstrijd SPW –Weerdinge nog spannend voor handhaving, herkansing of degradatieplek.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda