Prijzen nog niet allemaal verdeeld in de Zondag 5e klasse D

EMMEN – Met Buinerveen is de kampioen van de zondag 5e klasse D wel al bekend, maar de strijd om de periodetitels zal pas op de laatste speeldag worden beslist. SVBC verloor zondag de thuiswedstrijd tegen Weiteveense Boys met 3-2. Dennis Rocks opende de score (0-1), maar SVBC kwam goed terug via treffers van Tim Funke (1-1)en Kevin Geerts (2-1), maar in de slotfase sloeg Weiteveense Boys flink toe met treffers van Jesper Scherpen(2-2) en Rencko Niets mocht de 2-3 scoren.


Sp Roswinkel won thuis door doelpunten van Tim Kleinenberg (1-0) en Roy van der Sluis bepaalde de uiteindelijke eindstand op 2-0. Valther Boys dat nog één wedstrijd te spelen heeft en daarna op zal gaan in een fusie met de Oring-Hunso Combinatie (HOC), liet nog wel even van zich horen door met 5-3 van GKC te winnen. Hekkensluiter Zandpol was ook nog goed op dreef, want het won de thuiswedstrijd tegen De Trefferss’16 met 5-4.

Ondanks het verlies tegen Weiteveense Boys is SVBC zeker van de 2e plaats waarmee het de 1e periode van kampioen Buinerveen kan overnemen, maar heeft nog een troef in handen met een eerste plaats in de 2e periode en een beter doelsaldo dan achtervolger Weiteveense Boys. Mocht SVBC de periode pakken dan zijn Weiteveense Boys, HH Combi en SP Roswinkel met een top-vier plaats nog in de race voor een plek in de nacompetitie. Op de laatste speeldag speelt Weiteveense Boys thuis tegen Zandpol, SVBC uit bij HH Combi en Sp Roswinkel moet op bezoek bij Witteveense Boys.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda