SC Angelslo naar promotie/degradatie finale

EMMEN - SC Angelslo heeft zich voor de finale van de play-offs geplaatst dankzij een 1-0 overwinning op Sc Scheemda en blijft nog volop in de race voor handhaving in de zaterdag 4e klasse D. Het werd een spannende wedstrijd waarin de voorwaartsen maar moeilijk tot scoren wisten te komen. Sc Scheemda was de bovenliggende partij, volgens Angelslo trainer Johan Knol.

,,Het was onze keeper Jordy Tent die ons heel lang in de wedstrijd hield en toen de verlenging er zat aan te komen, stond daar toch Ali Arslan, één van onze routiniers. Hij werd uiteindelijk de gevierde man door twee minuten voor het einde de enige en winnende treffer in de deze wedstrijd te maken. Vaak pech, maar zat het dus even mee. Eindstand 1-0 en nog één wedstrijd te gaan tegen Alcides, op een nog niet bekend neutraal terrein, om ons in de 4e klasse D te handhaven.”