Sprookje voor Bargeres eindigde in Zeerijp

ZEERIJP - Voor Bargeres dat graag wilde promoveren naar de 4e klasse D speelde als winnaar van de tweede periode in de vijfde klasse F in nacompetitie om promotie naar de vierde klasse tegen De Fivel. In het Groningse Zeerijp kreeg Bargeres vlak voor het eindsignaal nog de deksel op de neus toen de thuisclub de 2-1 binnen schoot.


Volgens trainer Geert Aalderink ging de eerste helft gelijk op: ,De Fivel kwam wel vlak voor de thee plotseling op 1-0 via een mooi schot in de kruising. Na de thee waren wij de bovenliggende partij en scoorden vrij snel de1-1 via Casper Dorgelo die alleen voor de keeper geen fout maakte. Daarna kreeg Bargeres kans op kans, maar de doelman van De Fivel speelde een wereldpartij door daarna alles wat er op zijn doel kwam te stoppen, zelfs een schot van 2 meter was een prooi voor hem”. Vlak voor tijd kreeg die doelman ook nog de beloning voor zijn goede wedstrijd toen zijn ploeg de winnende 2-1 binnen schoot.

Bargeres trainer Geert Aalderink: ,,Dit is een teleurstellend einde van een goed seizoen, maar met de ruggen recht zullen wij er het volgende seizoen gewoon weer voor gaan”.(foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda