Geen promotie voor WKE’16

EMMEN – Nadat SVBO donderdagavond de promotie naar de Hoofdklasse misliep na een 4-3 nederlaag tegen Jubbega, wist WKE'16 uit Emmen niet de stap naar de 1e klasse F te maken. Daar voor moest het in de eerste speelronde zien af te rekenen met LSC 1890 uit Sneek, maar dat liep allemaal anders dan gehoopt werd.

Mike Duinkerken zette de Emmenaren na een klein kwartier nog wel op het goede spoor door de 0-1 binnen te schieten. Dat werd ook de ruststand, maar vlak na de hervatting kwam LSC 1890 via Allard Westerdijk op gelijke hoogte en scoorde Maarten Kingma de 2-1.

In de laatste minuten van de reguliere speeltijd wist Boris Rasevic alsnog de gelijkmaker te maken om nog een verlenging af te dwingen. 2-2. Voor LSC werd Tarik Bourakba in die verlenging een plaaggeest voor WKE'16, met twee treffers. Eindstand 4-2 en dus helaas geen promotie voor WKE’16.