Twedo niet verder, maar HOC en Weerdinge zitten nog op koers

ODOORN - Voor een plek in de tweede klasse had de regio Emmen nog twee ijzers in het vuur met Twedo en HOC. Oldeholtpade versperde Twedo uiteindelijk vrij simpel de weg naar de 2e klasse door na een 1-0 ruststand in de 2e helft hard toe te slaan en met een 5-0 overwinning de volgende ronde te halen.


HOC uit Odoorn won op eigen veld met 3-1 van FC Oldemarkt. De naar Gieten vertrekkende trainer Bas Nibbelke, zag zijn ploeg door treffers van Luuc Kimmel, Jelle Siekman (strafschop) en Frank Fokke de volgende ronde veilig te stellen. In de volgende speelronde speelt HOC een uitwedstrijd tegen Akkrum en deze wedstrijd zal worden gespeeld in Oosterwolde, aanvang 14.00 uur

Weerdinge speelt ook nog volop voor klasse behoud, maar staat na de 2-0 nederlaag in Finsterwolde tegen BNC wel voor een moeilijke opgave. Het zal aanstaande zondag op het eigen sportpark De Luwte aan de Achterlaan eerst alles uit de kast moeten halen om de achterstand weg te werken en dan nog voor de winst te gaan. Verlies betekent degradatie voor de Weerdingers, maar dat is voor de geelzwarten het laatste wat zij willen, dus spektakel op de groene mat is dan ook zeker niet ondenkbaar.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda