De 4e klasse is inzet van de finale tussen DVC’59 en SVBC

NIEUW DORDRECHT - DVC'59 uit Nieuw Dordrecht had eigenlijk maar een opdracht en dat was winnen van HH Combi uit Hooghalen. Het werd een wedstrijd waarbij zowel DVC'59 als HH Combi enkele keren op voorsprong wist te komen, trok DVC'59 alsnog aan het langste eind. Jeffrey Mink scoorde de 2-2, maar de belangrijkste man aan de kant van de ploeg uit Nieuw-Dordrecht was deze middag Lars Jakobs.

Hij scoorde niet alleen drie keer in de reguliere speeltijd, maar scoorde bij een stand van 4-4 vlak voor het eind van de verlenging ook nog de beslissende treffer waarmee DVC’59 uiteindelijk met 5-4 aan het langste eind trok. Komende zondag zullen SVBC en DVC’59 in een echte triller, op het veld van FC Klazinaveen gaan strijden om de promotie van SVBC of de handhaving van DVC’59. De Aanvang is 14.00 uur en zal live op ZO34 te horen zijn.

Lars Jakobs(links) ziet hier nog een inzet gestopt door HH Combi doelman Allard Slofstra, maar was met vier treffers van grote waarde voor de ploeg van trainer Dennis Bruns. (foto Bennie Wolbers)

Sc Roswinkel - WEO
Ook Sp Roswinkel wist zich voor de volgende ronde te plaatsen ten koste van WEO uit Groningen. Om in de race te blijven voor promotie naar de zondag 4e klasse D moest die wedstrijd na een 4-4 eindstand uiteindelijk na verlenging en strafschoppen in het voordeel van Sp Roswinkel worden beslecht. De tegenstander van de mannen van trainer Cor Lubach in de finale is komende zondag in Schoonoord de plaatselijke trots KSC.