FC Klazienaveen ten koste van ZZVV naar promotiefinale

ZUIDWOLDE - Voor FC Klazienaveen verloopt de nacompetitie met als inzet promotie naar de 2e klasse J tot nu toe voorspoedig. Na de winst op De Weide werd ook de laatste horde tegen ZZVV goed genomen. Daarvoor had de ploeg van trainer Patrick Beek dinsdagavond wel een verlenging nodige ploeg maar won uiteindelijk met 3-2.


Na een gelijk op gaande wedstrijd kreeg FC Klazienaveen de eerste mogelijkheden via Patrick Bloemberg, Jovani van Dijk en Ger Luuk Pol, maar ZZVV kreeg een goede kans via Paul Bos, maar Klazienaveen doelman Lennon Ebeltjes redde bekwaam. Een kwartiertje voor de thee was het Jesse Habing die na een fout achterin bij de thuisclub voor een 0-1 ruststand zorgde.

In de 2e helft was het ZZVV dat meer druk zette en snel op 1-1 kwam door Jarno van den Boomen uit een hoekschop van Huiskes.1-1. FC Klazienaveen kwam wel snel met een antwoord via een treffer van Jesse Habing na goed voorbereidend werk van Aaron Brinks. 1-2. Uitgerekend Patrick Bloemberg ging bij een kopbal terug op zijn doelman waardoor Van Dijk de 2-2 kon scoren. In de verlenging maakte Bloemberg zijn fout helemaal goed door na slecht optreden van de ZZVV defensie alsnog de winnende treffer binnen te schieten. 2-3.

FC Klazienaveen kan zich gaan opmaken voor de finale tegen Be Quick 1887 die aanstaande zaterdag gespeeld zal worden op het veld van ZZVV in Zuidwolde. De aanvang is waarschijnlijk 15.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda