DVC’59 handhaaft zich en SVBC promoveert niet

KLAZIENAVEEN - DVC 59 had zondagmiddag niet echt problemen met tegenstander SVBC. De mannen uit Nieuw Dordrecht wonnen op sportpark De Planeet in Klazienaveen na een 2-0 ruststand uiteindelijk vrij gemakkelijk met 5-0. Jeffrey Mink en Lars Jakobs scoorden in Klazienaveen twee keer en aanvoerder Nick Mink zorgde voor de vijfde treffer.


De eerste kans in deze wedstrijd was er voor SVBC, maar in de tegenaanval moest SVBC doelman Harm Nusse ver uit zijn doel komen om onheil te voorkomen. Na een kwartier spelen wist SVC’59 eindelijk het net te vinden via een treffer van Lars Jakobs. 1-0. DVC’59 kreeg daarna meerder mogelijkheden en na een half uur spelen werd de wedstrijd al een beetje in het slot gezet door Jeffrey Mink die de afvallende bal uit een hoekschop van Roy Sibon keurig tegendraads binnen kopte. 2-0 en dat werd ook de ruststand.

In de 2e helft begon bij beide partijen toch wel de krachten wegvloeien en wat SVBC ook probeerde het lukte niet om de prima debuterende DVC’59 doelman Aaron Moes het lastig te maken. DVC’59 met Roy Sibon als de spelmaker en architect in het team, scoorde vrij snel de 3-0 via Lars Jakobs en uiteindelijk bepaalden Jeffrey Mink en Nick Mink de eindstand op 5-0. DVC’59 handhaafde zich in de 4e klasse en SVBC zal het weer in de 5e klasse moeten proberen. (Zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda