Volle winst voor Weiteveense Boys

WITTEVEEN – In de zondag 5e klasse D wist Weiteveense Boys de uitwedstrijd tegen Witteveense Boys met een driepunter af te sluiten. De mannen van trainer Andre Steenhuis wisten na een gelijk opgaande 1e helft waarin niet zo veel gebeurde in de 2e helft wel rendement te halen uit de aanvallen.

Witteveense Boys begon echter beter aan het tweede deel van de wedstrijd, want onnodig balverlies op het middenvelder zorgde binnen vijf minuten voor een 1-0 achterstand. De thuisclub zag daarna een Weiteveense Boys dat wilde vechten voor de overwinning zonder echt strelend voetbal. In de 70e minuut kreeg het daarvoor de beloning via een mooie treffer van Jesper Schepers.

Andre Steenhuis: ,,Via een assist van zijn broertje Stijn kwam Jesper Scherpen in balbezit. Omspeelde daarna enkele tegenstanders en scoorde beheerst de gelijkmaker”. 1-1. Dat gaf de Weiteveners weer extra moed en acht minuten voor rijd toonde Tom Scherpen zijn dribbelkunst door via enkele verdedigers de zestien binnen te stormen en de keeper in de korte hoek verraste. 1-2 en dat werd ook de eindstand".

Volgens de Weiteveense Boys trainer over het geheel gezien zeker een verdiende overwinning. Komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen Sp Roswinkel op de rol.