CEC overklast Zuidwolde

ZUIDWOLDE - In de zaterdag 5e klasse G wist nieuwkomer CEC in en tegen Zuidwolde een ruime 5-0 zege te behalen. De ploeg van trainer Reinier Pruim wist de 1e helft met een 2-0 voorsprong af te sluiten door twee doelpunten van Sander de Graaf.

CEC, dat de eerste wedstrijd met 1-1 gelijk speelde tegen VVAK, wist in de 2e helft de wedstrijd helemaal naar haar hand te zetten. Tom Rengers scoorde rond de 50e minuut de 0-3 en nadat de thuisclub na een uur spelen ook nog in ondertal kwam via een rode kaart kon CEC de wedstrijd rustig uit spelen.

Nadat Twan Schepers na de rode kaart voor Zuidwolde de 0-4 kon scoren was het Judes Kanga die vijf minuten voor tijd de eindstand op 0-5 bepaalde. Een mooie overwinning voor de Compascumers die komende zaterdag VCG uit Geesbrug op sportpark De Runde zal ontmoeten. De aanvang van deze wedstrijd is 15.00 uur.