FC Klazienaveen wint derby in Coevorden

COEVORDEN - In de zaterdag 3e klasse D won FC Klazienaveen met 3-0 van CSVC. De Klazienaveners waren over het geheel genomen de betere ploeg en wisten dat ook in doelpunten uit te drukken. Trainer Marc Hegeman zag zijn mannen na een 0-0 ruststand in de tweede helft afstand nemen van de thuisclub. Roan Bruinsma opende de score en na de 0-1 was het enkele minuten later Julian de Wolde die de wedstrijd met zijn treffer al een beetje in het slot zette. 0-2.

Uiteindelijk werd het ook nog 0-3 door het tweede doelpunt van de middag voor Roan Duursma. Na de 5-1 overwinning op Vitesse’63 kennen de Klazienaveners een goede start van de competitie. Het staat nu zonder puntverlies op de tweede plaats door een iets minder doelsaldo dan ZZVV. Met de thuiswedstrijd tegen WVV op sportpark De Planeet de volgende opdracht voor FC Klazienaveen op het programma. De aanvang is 15.00 uur.