Bargeres laat voorsprong uit handen glippen

NIUW BALINGE - In deze zaterdag 5e klasse G leek Bargeres na de 5-1 overwinning op NKVV opnieuw op een simpele overwinning af te stevenen. De uitwedstrijd tegen Nieuw Balinge begon voor de mannen van trainer Gert Aalderink voortvarend met een 2-0 voorsprong, maar uiteindelijk mochten de Emmenaren de handen nog dicht knijpen met de 2-2 eindstand. Bargers was in de eerste helft net echt scherp, maar kwam wel op 0-1 door Casper Dorgelo.

Geert Aalderink: ,,Ik heb in de rust heb ik aangegeven dat iedereen wat scherper moest zijn wilde het de volle winst pakken”. Het resultaat was dat Bargeres snel op 0-2 kwam door Casper Dorgelo die daarmee de wedstrijd in het slot leek te gooien. Geert Aalderink: ,,Nieuw Balinge gooide daarna het roer wat om en stuurde ook de laatste man naar voren om voor meer reuring en fysieke kracht te zorgen. En juist dat fysieke ontbreekt dan een beetje in mijn ploeg.

In de 70e minuut viel de aansluitingstreffer en in de 80e minuut werd het ook nog 2-2. Daarna was het ook nog billen knijpen voor ons want Nieuw Balinge kreeg ook nog kans om de volle winst te pakken. Uiteindelijk waren wij wel de beter voetballende ploeg, maar moesten het in de 2e helft afleggen tegen de fysieke kracht van de thuisclub.