Uitblinker Peter van Elten wijst NWVV te weg

NIEUW WEERDINGE – De wedstrijd in de zaterdag 4e klasse D tussen NWVV en Mussel begon voor de Nieuw Weerdingers niet hoopvol, maar won uiteindelijk wel met 4-2. Na een eerste helft waarin NWVV veel te slap aan de wedstrijd begon, kreeg het wel enkele kansen, maar het was Mussel dat halverwege op voorsprong kwam via Cas Groenewold. 0-1 en dat werd ook de ruststand.

Na de hervatting was het opnieuw Cas Groenewold die binnen enkele minuten een persoonlijke fout afstrafte en Mussel op een 2-0 voorsprong wist te zetten. NWVV wist echter binnen vijf minuten de wedstrijd de goede kant op te kantelen. Jasper Jansen scoorde de 1-2 en in de 70e minuut was het Peter van Elten die een goede actie van Roy Super met een doelpunt bekroonde. 2-2.

Zes minuten later stond het 3-2 via Mark Kok die uit een hoekschop van Peter van Elten de 3-2 binnen kopte. Vijf minuten voor tijd was het Peter van Elten, volgens trainer Johan Hollen de man van de wedstrijd, die met een loeihard afstandsschot de eindstand op 4-2 bepaalde.