Drenthina pakt puntje in Veendam

VEENDAM – In de zaterdag 2e klasse L kwam Drenthina niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Veendam 1894. De groenwitten uit Emmen waren waarschijnlijk nog niet bij de les na het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter want binnen twee minuten keken de groenhemden uit Emmen tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Winston de Jonge.

Daarna volgde er een wedstrijd waarin Drenthina er wel alles aan deed om de achterstand weg te werken was de enige oogst voor hun inzet een gele kaart voor Jan Willem Geleijnse en Roland Koops. Uiteindelijk werd het toch nog loon naar werken want enkele minuten voor tijd wist Jan Jaap Wever alsnog een puntje uit het vuur te slepen met een treffer. Eindstand 1-1.