FC Klazienaveen laat twee punten liggen

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 3e klasse D liet FC Klazienaveen onnodig twee punten liggen. Op sportpark De Planeet eindigde de wedstrijd tegen WVV in 0-0 en gezien de gehele wedstrijd liet FC Klazienaveen duidelijk twee punten liggen. De ploeg van trainer Marc Hegeman was vanaf het begin van de wedstrijd de bovenliggende partij en kreeg rond de tiende minuten drie, vier kansen om de wedstrijd al vroegtijdig te beslissen.

Vooral Aaron Brink en Jesse Habing kregen een aantal goede mogelijkheden maar wisten die niet te benutten. Tegenstand WVV was duidelijk voor ene punt naar Klazienaveen gekomen, maar werden vooral in de 2e helft gevaarlijk in de omschakeling en een snelle counter. Na de thee ging FC Klazienaveen door met het kansen creëren, maar bleven slordig in de afwerking en soms zat het ook niet mee met mogelijkheden voor Jesse Habing.(10)

Na iets meer dan een uur leek WVV uit zo’n counter te gaan scoren maar in een één op één situatie kwam FC Klazienaveen doelman Justin Verschoor goed uit zijn doel om een inzet te blokken. In de allerlaatste minuut kwam de thuisclub nog goed weg met een schot op de paal door WVV, maar een doelpunt voor WVV zou gezien de gehele wedstrijd zeker niet terecht zijn geweest. Eindstand derhalve 0-0.