SC Angelslo kan weer voorsprong niet vast houden

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse G wist SC Angelslo opnieuw een 2-2 voorsprong niet vast houden. Tegenstander NKVV kwam daarna goed terug en won uiteindelijk na een 2-1 ruststand met 2-4. In de 1e helft kwam NKVV er eigenlijk niet aan de pas volgens trainer Sander Eising. De sportpark Noord bewoners kwam via goed voetbal verdiend op een 2-0 voorsprong via twee treffers van Yoran Reinderink.

Toch wist NKVV op slag van rust uit een hoekschop van Ramon Olde nog wel de aansluiting te maken. 2-1 en dat werd ook de ruststand. In de 2e helft gooide NKVV vooral meer fysieke kracht in de wedstrijd en dat resulteerde al snel in de gelijkmaker via Damien Pol. 2-2. NKVV rook dat er meer in zat en dat lukte ook.

Tom Pierik en weer Damien Pol zorgden uiteindelijk voor een 2-4 eindstand. Wij hebben het in de eerste helft niet afgemaakt en daardoor hebben wij een mooie 2-0 voorsprong niet kunnen vasthouden en eigenlijk van ons zelf verloren, besluit trainer Sander Eising