NWVV pakt puntje in Wildervank

WILDERVANK – Nieuwkomer NWVV in de zaterdag 4e klasse D wist in en tegen Wildervank na een 0-0 ruststand een 2-0 achterstand in de 2e helft nog een 2-2 gelijkspel uit het vuur te slepen. De mannen van trainer Johan Hollen speelden een 1e helft waarin er wel sprake van evenwicht in de wedstrijd zonder veel kansen.

Na de thee kwam de thuisclub als een komeet uit de startblokken en Kwamen binnen tien minuten op een 2-0 voorsprong en leek NWVV tegen ene flinke nederlaag op te lopen, maar NWVV nam wel meer het initiatief en dat leverde in de 80e minuut de aansluitingstreffer op via een doelpunt van Peter van Elteren die vanaf de zestien de bal binnen knalde. 2-1.

Dat leverde toch wel enige hoop op voor de Nieuw Weerdingers die in de allerlaatste fase ook nog de 2-2 wisten te scoren. Peter van Elteren mocht vanaf de stip aanleggen na een handsbal binnen de zestien bij de thuisclub en dat deed hij met verve. 2-2 en dat werd ook de eindstand. Een uitslag die volgens trainer Johan Hollen gezien de gehele wedstrijd misschien ook wel terecht was.