Bargeres pakt volle winst tegen VVAK

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse G wist Bargeres na een evenwichtige wedstrijd tegen VVAK, waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren na een 1-0 ruststand met een 3-2 eindstand de drie punten in eigen huis te houden. Op sportpark Brinkenhalte duurde het een half uur voordat Bargeres de score wist te openen. Na een afgeslagen aanval van Raymond de Groot kwam de afvallende bal bij Rob de Graaff en zijn voorzet bereikte Casper Dorgelo op maat en dat betekende 1-0.

In de 2e helft probeerde VVAK meer druk te zetten en dat bracht Bargeres wel even in de problemen, want Dijon Bruins zorgde na een uur spelen voor de 1-1 door in de omschakeling na een afgeslagen hoekschop van Bargeres snel te counteren. Vijf minuten later wist Bargeres opnieuw een voorsprong te nemen via Gilles Kalter die een voorzet van Raymond de Groot op waarde beoordeelde en de bal keihard binnen kopte. 2-1.

In de 70e minuut leek Bargeres de wedstrijd in het slot te zetten. Een aanval van VVAK werd onderschept en Casper Dorgelo wist met een lob de VVAK doelman te verrassen. 3-1. Het werd met nog drie minuten en de extra tijd nog wel even weer billen knijpen voor de mannen van Geert Aalderink nadat Tristan Vredenborg een vrije bal schitterend binnen schoot. 3-2 en dat werd uiteindelijk ook de eindstand.

Geert Aalderink: ,,Wij moeten wel iets scherper zijn, maar hebben wel tegen een goede tegenstander gespeeld en onze doelpunten vielen op de goede momenten”.