CEC vergeet kansen te benutten

EMMER COMPASCUUM - In de zaterdag 5e klasse G behoord het van de zondag overgekomen CEC tot één van de favorieten in de strijd om de promotie, maar moest zaterdagmiddag toezien hoe een stug verdedigend VCG uit Geesbrug de ploeg op 0-0 wist te houden. Wij waren de hele wedstrijd de bovenliggende partij, zegt CEC trainer Reinier Pruim en vervolgt: -De tegenstander is bijna niet op onze helft geweest, maar aanvallend was het bij ons steeds net niet-.


Kansen creëren doen wij genoeg, maar dan komt de voorzet niet aan of er volgde een verkeerde keuze. Juist tegen ploegen als VCG moet je snel scoren, want zolang de 0-0 op het scorebord blijft staan houd de tegenstander hoop om bijvoorbeeld een keer via en snelle counter te kunnen scoren”. CEC is wel een ploeg met een vijftal spelers uit de zondag periode en daarom probeert trainer Reinier Pruim in zijn eerste seizoen bij de Compascumers, een aantal talentvolle jongens om heen te bouwen.

Pruim: ,,Dat heeft wel even tijd nodig. De doelstelling is natuurlijk wel promoveren, maar het is geen moeten, Wij leggen de spelers geen druk op en zullen wel zien waar wij uiteindelijk uitkomen. Komende zaterdag moeten wij naar Steenwijker Boys en een week later spelen wij op ons nieuwe kunstgras tegen Tiendeveen. Dan hebben wij wel een idee waar wij ongeveer staan”, besluit de CEC trainer.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda