Bargeres pakt ook in en tegen Zuidwolde de volle winst

ZUIDWOLDE - In de zaterdag 5e klasse G staat op Bargeres op dit moment geen maat. De ploeg van trainer Geert Aalderink was ook zaterdag in Zuidwolde de betere ploeg en won na een 1-1 ruststand met 3-1. Halverwege de eerste helft wist Rob van de Graaff de Emmenaren op voorsprong te zetten, maar Zuidwolde wist enkele minuten later wel weer op gelijke hoogte komen via Lex van Duren.

Na de thee bleef Bargeres wel de bovenliggende partij en heeft natuurlijk ook met Casper Dorgelo de topscoorder in deze klasse. Na bijna een kwartier in de tweede helft wist hij Bargeres op 2-1 te zetten en in de slotfase zorgde hij met zijn zevende treffer van dit nog jonge seizoen voor een 3-1 overwinning. De mannen van trainer Geert Aalderink blijven daarmee op kop van de 5e klasse G met 2 punten voorsprong op Steenwijk, Steenwijker Boys en Tiendeveen. Komende zaterdag staat voor Bargeres om 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen middenmoter VCG op het programma.