CEC laat punten achter in Steenwijk

STEENWIJK – In deze zaterdag 5e klasse C liep CEC tegen Steenwijker Boys een 2-1 nederlaag op en daar was CEC trainer Reinier Pruim niet blij mee: ,,In de eerste helft waren wij de beter voetballende ploeg, maar voorin wisten wij de uitgespeelde kansen niet in doelpunten om te zetten. Aan de ander kant was het Steenwijker Boys dat met twee snelle counters in de omschakeling wel het net wisten te vinden”.

Na een klein kwartiertje stond het 1-0 door Kevin de Vries en een half uur later was het Tim Grasmeijer die de wedstrijd toen eigenlijk al in het slot leek te zetten. Tijdens de rust deed CEC trainer Reinier Pruim enkele omzettingen en dat had succes. CEC werd sterker en Sander de Graaf zorgde voor de aansluitingstreffer. 2-1 en dat gaf de Compascumers weer moet, maar het lukte niet meer om er nog meer uit te halen.

De kans kreeg het nog wel in de allerlaatste slotfase, maar een goede voorzet werd door Tom Rengers precies in de handen van de Steenwijker doelman gekopt. Reinier Pruim: ,,Teleurstellend, want juist tegen deze ploegen moet je winnen om bovenin mee te kunnen doen. Wij hebben een jonge ploeg die nog in opbouw is, maar het is wel duidelijk dat wij het gas er toch op moeten zetten als wij mee willen doen”.