SVBO zat pakt in slotfase nog een punt

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D wist SVBO vlak voor tijd in de wedstrijd tegen Haulerwijkse Boys nog een puntje in eigen huis te houden door een late treffer van Twan Waidijk en de eindstand op 1-1 wist te zetten. SVBO trainer Jan Moes was uiteindelijk wel tevreden met dit puntje gezien de hele wedstrijd: ,,De 1e helft eindigde na een gelijk opgaande strijd in een 0-0 ruststand ook al waren er hier en daar wel kansen, maar Haulerwijkse Boys is best een goed voetballende ploegâ??.

Dat bleek ook wel in de 2e helft toen Jarno Hilhorst in de 55e minuut een afstandsschot tussen de handen en benen van SVBO doelman Jeroen Walda door in het doel zag verdwijnen. 0-1 en daardoor moesten de geelzwarten in de achtervolging, maar ook beducht zijn op de tegenaanvallen van de ploeg uit Haulerwijk.

Gelukkig voor SVBO wist doelman Jeroen Walda zijn ploeg met enkele goede reddingen voor een grotere achterstand te behouden. In de 88e minuut lukte het SVBO toch nog de gelijkmaker te scoren. Na goed voorbereidend werk van Marciano Bos was het Twan Waidijk die zijn voorzet binnenkopte. 1-1 en het had nog mooier van SVBO kunnen zijn maar Waidijk kopte in de laatste seconde nog een voorzet rakelings naast. Eindstand 1-1.

Hoog opspringend heeft Twan Waidijk de bal buiten bereik van de doelman richting doel gekopt en zorgde voor een 1-1 eindstand. (foto Bennie Wolbers)