SVV'04 met moeite langs SC Erica

SCHOONEBEEK – In de zonder 3e klasse D wist SVV'04 de derby tegen SC Erica met 2-1 te winnen. Aanvoerder Rick Piek werd in deze wedstrijd matchwinner door de beide doelpunten voor SVV 04 te scoren. Aanvankelijk was er voor de toeschouwers op sportpark De Kampen weinig te genieten. Zowel SVV’04 als Sc Erica wisten weinig kansen uit te spelen en tot de thee bleef de 0-0 op het scorebord staan.


De 2e helft was beter ook al kwam SVV 04 via een strafschop voorsprong na een overtreding op Bart Moes. Rick Piek maakte vanaf de stip geen fout. 1-0. Sc Erica probeerde daarna de gelijkmaker te vinden, maar o.a. Pelle de Vries en Dennis Fecken hadden hun vizier niet helemaal op scherp staan. Na een verdedigingsfout verloor SC Erica simpel de bal en was Rick Piek er als de kippen bij om de 2-0 te scoren.

Daarmee leek de wedstrijd beslist, maar Pelle de Vries gaf Sc Erica vlak voor tijd even weer hoop toen het de aansluitingstreffer scoorde. 2-1. Dit werd ook de eindstand van een wedstrijd waarin SC Erica-invaller Stefan Josifovski nog tegen een rode kaart aanliep voor een elleboogje. Eindstand 2-1 en SVV'04 staat nu met 12 uit 4 op de eerste plaats en heeft 2 punten meer dan Sweel, terwijl SC Erica nu op de achtste plaats staat.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda