FC Klazienaveen strijdend te onder

KLAZIENAVEEN – Voor FC Klazienaveen is het bekeravontuur na de 1e KO-Ronde ten einde. Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd tegen zaterdag eersteklasser Noordscheschut in een 1-0 nederlaag. Na een eerste helft waarin FC Klazienaveen goed partij gaf ook al was Noordscheschut wel de beter voetballende ploeg. Halverwege de eerste helft kreeg Noordscheschut de eerste echte kans, maar Nick Koster kopte van dichtbij over.

Even later werd FC Klazienaveen in de omschakeling gevaarlijk maar de Noordscheschut doelman wist goed te redden. In de slotfase van de eerste helft schoot Aaron Brinks recht op de doelman en een minuut later was het Stefan Bernsen die een kopbal net naast zag gaan. Rust 0-0. Na de thee bleef Klazienaveen strijden voor een plaats in de 2e ronde en wist een aantal keren goed de achterlijn te halen, maar de voorzetten waren net niet goed genoeg om voor gevaar te zorgen.

Ook Aaron Brinks werd nog een keer goed diep gestuurd maar ook hij wist alleen voor de doelman Roy Boertien niet te scoren. In de slotfase sloeg Noordscheschut tot nog toe door uit een hoekschop de bal binnen te koppen. 0-1 en stond een hardwerkend Klazienaveen uiteindelijk wel met lege handen.

Aaron Brinks probeert zich hier van een aantal tegenstander te ontdoen terwijl op de achtergrond Stefan Bernsen de verrichtingen volgt.